Produk unggulan

Tentang Kami

Ningbo Ubetter Intelligent Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan médis sareng éléktronik bertéknologi tinggi, kalebet R&D, manufaktur, pamasaran sareng ritel. Tilas perusahaan nyaéta Jérman Albert Group Tunggal-perusahaan perusahaan. Ningbo Ubetter ngagaduhan 450 padamel, kalebet dua pusat R&D anu aya di Ningbo sareng Shenzhen kalayan 30 insinyur. Kami gaduh langkung ti 100 patén-patén sareng langkung ti 50 produk anu didaptarkeun ku FDA. Ningbo Ubetter mangrupikeun pamimpin pasar di sababaraha pasar ceruk ..

f1c3a84e

Produk Kadatangan